Voveraitės
Šefo receptai
Įkėlė: Bal 15, 2019
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Tikras delikatesas - voveraitės grietinėlės padaže.
Ingredientai
- Svogūnas 1 vnt
- Voveraitės 500 g
- Grietinėlė 1 stiklinė (-ės)
- Sviestas 180 g
Eiga
- Pakepiname svogūnus svieste (apie 50 g) ir į pakepintus svogūnus suberiame apvirtas voveraites (jeigu jos labai mažos, galima jų net nepjaustyti). Sudedame likusį sviestą. Pakepiname 5 minutes.
- Supilame grietinėlę. Patroškiname apie 10 - 15 min.
- Pagardiname druska ir šviežiai maltais pipirais.
- Dieviškai skanu su bulvytėmis ir krapais.
- Skanaus:)