Voveraitės

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Tikras delikatesas - voveraitės grietinėlės padaže.

Ingredientai

  • Svogūnas 1 vnt
  • Voveraitės 500 g
  • Grietinėlė 1 stiklinė (-ės)
  • Sviestas 180 g

Eiga

  1. Pakepiname svogūnus svieste (apie 50 g) ir į pakepintus svogūnus suberiame apvirtas voveraites (jeigu jos labai mažos, galima jų net nepjaustyti). Sudedame likusį sviestą. Pakepiname 5 minutes.
  2. Supilame grietinėlę. Patroškiname apie 10 - 15 min.
  3. Pagardiname druska ir šviežiai maltais pipirais.
  4. Dieviškai skanu su bulvytėmis ir krapais.
  5. Skanaus:)

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!