Vištienos salotos „baltasis beržas“

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Originalios salotos mėgstantiems skaniai pavalgyti. Jei norite kuo nors nustebinti svečius, išbandykite šį patiekalą. Jį pagaminti lengva.

Ingredientai

  • Džiovintos slyvos 150 g
  • Pievagrybiai 200 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Vištienos filė 200 g
  • Agurkai 1 vnt
  • Fermentinis sūris 200 g
  • Majonezas 1 pakuotė (-ės)
  • Prieskoniai Pagal skonį

Eiga

  1. Užvirkite vandenį ir užpilkite jį ant džiovintų slyvų. Po pusvalandžio nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  2. Aliejuje ar svieste apkepinkite pjaustytus svogūnus su pievagrybiais.
  3. Virtą vištienos filė supjaustykite šiaudeliais.
  4. Inde salotas reikia sluoksniuoti tokia tvarka: Slyvos (pjaustytos šiaudeliais), kepinti pievagrybiai ir svogūnai, pjaustyta vištiena, majonezas, agurkas taip pat pjaustytas šiaudeliais, tarkuoto fermentinio sūrio sluoksnis ir paskutinis majonezo sluoksnis.
  5. Dekoruoti galima likusiomis slyvomis ar norimais žalumynais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!