Vištienos kepsneliai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Visa paslaptis ta, kad mėsytė apsivelka sūrio-kiaušinio-džiuvėsėlių marškinėliais ir viduje lieka tokia švelni ir neišdžiūvus bei minkšta, kad galima pirštus apsilaižyti ir dar juos apčiulpti!
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 400 g
- Fermentinis sūris 100 g
- Kiaušiniai 1 vnt
- Džiuvesėliai 100 g
- Druska Pagal skonį
- Juodieji pipirai Pagal skonį
Eiga
- Vištienos kepsnelius pamirkome į kiaušinio plakinį, tada į sūrio ir džiuvėsėlių mišinį ir dedame į įkaitintą aliejų.
- Apkepame iš abiejų pusių ir valgome! Štai kaip paprasta, o mėsytė nerealiai sultinga, minkštutėlė...