Vištienos iešmeliai su vynuogėmis

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Vištienos krūtinėlė 500 g
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Citrinų sultys 1 šaukštas (-ai)
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)
  • Vynuogės 100 g

Eiga

  1. Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  2. Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, įspausti česnaką, įberti druskos, pipirų pagal skonį, prieskonių. Gautu marinatu užpilti vištienos gabaliukus, išmaišyti ir palikti marinuotis (ne šaldytuve) maždaug 30 min.
  3. Medinius iešmelius apie 15 min. pamirkyti vandenyje.
  4. Vištienos gabaliukus ir vynuoges susmeigti ant iešmelių. Kepti orkaitėje arba ant grilio, kol vištiena iškeps ir paskrus.
  5. Pateikti su kuskusu, ryžiais arba ryžiais su daržovėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!