Vištiena su obuoliais

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Gardus vištienos receptas. Šis patiekalas galės būti pagrindiniu Jūsų Kalėdinių pietų patiekalu bei puikiai papuoš Jūsų stalą!

Ingredientai

  • Vištiena 1 vnt
  • Prieskoniai, mėsos arba vištienos 2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Obuoliai 5 vnt
  • Citrina 1 vnt
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)

Eiga

  1. Vištą prisprieskoniuoti su prieskoniais, česnaku ir citrinos sultimis, palaikyti bent kelioms geroms valandoms pasimarinuoti arba, jeigu yra galimybė, palikti per naktį, būtų geriausias variantas.
  2. Jeigu kepama visa višta, tuomet galima iškart į jos vidų prikimšti obuolių, jeigu ne, tuomet po 20 min ar pusvalandžio pakepus vištai sudėti ir obuolius aplink vištą, galite dėti ir bulves, svogūnus, bet bulves reiktų dėti, kai višta išskirs daugiau sulčių, kad jos nebūtų perdžiuvusios.
  3. Karts nuo karto apipilti vištą sultiniu ar pašlakstyti vandeniu, jog višta būtų sultingesnė. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!