Vištiena su grietinėle

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Greitai paruošiama, itin švelni ir minkšta vištiena su grietinėle ir pievagrybiais. 

Ingredientai

  • Vištienos ketvirtis 4 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Pievagrybiai 300 g
  • Žalumynai Pagal skonį
  • Prieskoniai Pagal skonį
  • Grietinėlė 1 pakuotė (-ės)

Eiga

  1. Vištieną apvedame apie 40 min.
  2. Supjaustome svogūną bei pievagrybius ir juos apkepame keptuvėje.
  3. Išvirusią vištieną nuneriame nuo kaulų ir apkepame keptuvėje atskirai nuo svogūno ir pievagrybių.
  4. Į apkepusią vištieną sudedame grybus su svogūnais ir kelias minutes pakepiname.
  5. Supilame grietinėlę ir suberiame žalumynus. Grietinėlės tirštumą reguliuojame vandens pagalba.
  6. Patiekiame su ryžiais arba keptomis bulvėmis.
  7. Skanaus:)

Panašūs receptai