Vištiena kiniškai
Porcijos:
                2 porcijos
            Sudėtingumas:
                Pradedančiajam
            Paruošimo laikas:
                15 min.
            Skonių skonis - vištiena kiniškai.
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 1 vnt
 - Morkos 4 vnt
 - Agurkai 1 vnt
 - Medus 2 šaukštas (-ai)
 - Česnakas 1 vnt
 - Vorčesterio padažas Pagal skonį
 
Eiga
- Vištienos krūtinėlė supjaustoma didesniais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas kaitriame aliejuje, po to suberiama vištiena. Ji kepinama ant kaitrios liepsnos, iki apsitraukia balta plėvele. Po to liepsna sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos. Viskas troškinama ant nedidelės ugnies, iki šios suminkštėja. Vėliau įdedamas šiaudeliais smulkintas agurkas. Pabaigoje įdedamas medus, pagal skonį prieskoniai, druska ir užpilamas pomidorų padažas. Viskas pakaitinama. Patiekiama su ryžiais.