Vištiena balto vyno padaže

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Puikaus skonio vištiena, nustebins ir gurmaną.

Ingredientai

  • Vištienos filė 2 kg
  • Morkos 2 vnt
  • Svogūnai 2 vnt
  • Salierų stiebai 3 vnt
  • Miltai 1 šaukštas (-ai)
  • Laimas 1 vnt
  • Sauso balto vyno 100 ml
  • Vanduo 500 ml
  • Druska Pagal skonį
  • Grietinė 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Supjaustyti vištieną. Ją lengvai apkepinti karštoje keptuvėje.
  2. Stambiai supjaustyti morkas, salierus, svogūnus. Viską berti į atskirą keptuvę ir pakepinti.
  3. Į daržoves suberti miltus. Višką gerai išmaišyti.
  4. Supilti vyna ir patroškinti apie 1 min. Tada supilti vandenį arba sultinį. Užvirti sudėti apkepintus vistienos gabaliukus, druską pagal skonį.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!