Vištiena balto vyno padaže
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Puikaus skonio vištiena, nustebins ir gurmaną.
Ingredientai
- Vištienos filė 2 kg
- Morkos 2 vnt
- Svogūnai 2 vnt
- Salierų stiebai 3 vnt
- Miltai 1 šaukštas (-ai)
- Laimas 1 vnt
- Sauso balto vyno 100 ml
- Vanduo 500 ml
- Druska Pagal skonį
- Grietinė 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Supjaustyti vištieną. Ją lengvai apkepinti karštoje keptuvėje.
- Stambiai supjaustyti morkas, salierus, svogūnus. Viską berti į atskirą keptuvę ir pakepinti.
- Į daržoves suberti miltus. Višką gerai išmaišyti.
- Supilti vyna ir patroškinti apie 1 min. Tada supilti vandenį arba sultinį. Užvirti sudėti apkepintus vistienos gabaliukus, druską pagal skonį.
- Skanaus!