Virtinukai su špinatais ir varške

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 9, 2013
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Miltai 2 stiklinė (-ės)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Druska Pagal skonį
  • Varškė 2 pakuotė (-ės)
  • Svogūnas 1 vnt
  • Špinatai 100 g
  • Muškatas 5 g
  • Krapai 10 g
  • Šalavijas 5 g
  • Lydytas sūrelis 2 šaukštas (-ai)
  • Grietinėlė 150 ml

Eiga

  1. Miltus užpilam vandeniu, įberiam druskos ir užminkom tešlą.
  2. Susmulkintą svogūną pakepame ant sviesto, kol suminkštėja. Tada į juos suberiam supjaustytus špinatų lapus, pakepinam porą minučių. Sudedame špinatus su svogūnais į varškę, sudedame prieskonius ir išmaišome.
  3. Tešlą kočiojame, išpjaustome puodeliu ar stikline skrituliukus, dedame įdarą ir užspaudžiame kraštus. Mums su pagalbininke Elze gavosi cieli 35 vienetai virtinukų.
  4. Padažui pakepinau svieste svogūną, sudėjau susmulkintus krapus, porą lapelių supjaustytų šalavijų, porą šaukštų lydyto sūrelio, 150 ml grietinėlės, druską, pipirus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!