Virtiniai su spanguolėmis

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gardūs virtinukai, kiekvienam primins vaikystę. Galima ir naudoti kitas šaldytas uogas, o jeigu tokių neturite, galite pabandyti ir su džemu. Skanaus!

Ingredientai

  • Miltai 3 stiklinė (-ės)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Spanguolės arba kitos šaldytos uogos 1 stiklinė (-ės)
  • Druska Pagal skonį
  • Cukrus Pagal skonį

Eiga

  1. Iš miltų, vandens ir druskos užminkyti kietą, prėską tešlą virtiniams ir iškočioti plonu lakštu. Su stiklinaite arba formele išspausti apvalius skrituliukus. Ant jų uždėti po kelias cukrumi apvoliotas spanguoles.
  2. Virtinių kraštus užlenkti, užspausti šakute arba gražiai supinti virvutę.Virtinius sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 3 min., kol iškils.
  3. Valgyti užbarsčius cukrumi arba su aguonpieniu.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!