Veršienos ir perlinių kruopų troškinys
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Veršiena 700 g
- Morkos 3 vnt
- Svogūnas 2 vnt
- Raudonasis svogūnas 2 vnt
- Perlinės Kruopos 200 g
- Lauro lapai 2 vnt
- Gvazdikėliai 4 vnt
- Juodieji pipirai 5 vnt
- Aliejus Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
- Poras 1 vnt
Eiga
- Perlines kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu ir išbrinkinkite. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir kartu su morkomis pakepkite keptuvėje su aliejumi. Pasūdykite. Mėsą sudėkite į puodą, suberkite prieskonius, užpilkite truputį vandens ir troškinkite. Maždaug po 10 min. sudėkite perlines kruopas.
- Svogūnus supjaustykite į 4 dalis, pakepkite keptuvėje su aliejumi ir sudėkite į troškinį. Įpilkite dar truputį šilto vandens ir baikite troškinti. Papuoškite porais arba svogūnų laiškais.