Vengriška grybų sriuba

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Labai gardi grybų sriubytė, siūlom paragauti!

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus 1 šaukštas (-ai)
  • Svogūnas 1 vnt
  • Grybai 500 g
  • Daržovių Sultinys 500 ml
  • Krapai Pagal skonį
  • Saldžiosios paprikos milteliai 1 šaukštas (-ai)
  • Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)
  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Miltai 3 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Citrinų sultys 4 vnt
  • Grietinėlė 1 stiklinė (-ės)

Eiga

  1. Svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, apie 5 min.
  2. Sudėti grybus ir kepti dar apie 5 min.
  3. Supilti sultinį, sudėti krapus, paprikos miltelius ir sojų padažą.
  4. Sumažinti ugnį ir uždengus virti 15 min.
  5. Sumaišyti miltus ir pieną. Mišinį supilti į sriubą, išmaišyti ir dar virti 15 min.
  6. Įmaišyti druską, pipirus, citrinos sultis ir grietinėlę. Uždengti, truputį pakaitinti 3-5 min., bet neleisti užvirti.
  7. Patiekti.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!