Veganiški blyneliai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.
Veganiški blyneliai
Ingredientai
- Sojų pienas 1 stiklinė (-ės)
- Sojų margarinas 1 stiklinė (-ės)
- Klevų sirupas 2 šaukštas (-ai)
- Cukrus 1 šaukštas (-ai)
- Vanduo 1 stiklinė (-ės)
- Miltai 200 g
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Dideliame dubenyje suplakti sojų pieną, vandenį, ketvirtį stiklinės margarino, cukrų, sirupą, miltus ir druską. Uždengtą tešlą apie dvi valandas palaikyti šaldytuve.
- Mažą keptuvę aptepti sojų margarinu ir įkaitinti ant viryklės. Tešlą į keptuvę pilti po maždaug 3 valgomuosiuos šaukštus kiekvienam blyneliui (priklauso nuo keptuvės dydžio) ir sukiojant keptuvę paskirstyti tolygiai po visą dugną. Kepti vieną blyno pusę kol įgaus auksinę spalvą ir tuomet apverst.