Varškės spurgos

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Varškės spurgos spurgytės.

Ingredientai

  • Varškė 200 g
  • Miltai 150 g
  • Cukrus 3 šaukštas (-ai)
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Vanilinis cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Kiaušinis 1 vnt

Eiga

  1. Į dubenį sudėti varškę ir pertrinti kartu su cukrumi. Sudėti kepimo miltelius, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinį.
  2. Palengva suberti miltus. Miltų reiktų nepadauginti, nes kitu atvėju spurgos bus kietos, netokios purios ir nesijaus varškė.
  3. Rankomis formuoti mažus tešlos kamuoliukus ir dėti į įkaitintą aliejų.
  4. Kepti kol gražiai paruduos. Šiek tiek pravėsiusias galima apibarstyti cukraus pudra.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai