Varškės riestainiai

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Kiaušinio trynys 1 vnt
  • Cukrus 100 g
  • Margarinas 200 g
  • Manai 2 šaukštas (-ai)
  • Varškė 180 g
  • Migdolai 130 g
  • Miltai 200 g
  • Vanilės ekstraktas 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Trynį ištrinam su cukrumi ir kambario temperatūros margarinu. Į šią masę sudedam manus, varškę ir migdolo drožles. Įpilame vanilės esenciją. Viską gerai ištriname šakute, kad migdolo drožlės šiek tiek susismulkintų. Galiausiai sudedame miltus ir tešlą gerai išminkome (jei matysite, kad tešla dar labai limpa, įberkite papildomai miltų). Iš paruoštos tešlos rankomis kočiojame piršto storio juosteles iš kurių formuojame riestainėlius. Juos apibarstome pabarstukais ir sudedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!