Varškės pyragas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Jis bus nuostabiai minkštutis, tirpstantis, puikus.

Ingredientai

  • Vanilinis pudingas 1 pakuotė (-ės)
  • Pienas 2 stiklinė (-ės)
  • Varškė 750 g
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Margarinas 175 g
  • Cukrus 300 g
  • Krakmolas 1 šaukštas (-ai)
  • Kepamieji milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Miltai 250 g
  • Vanilės ekstraktas Pagal skonį

Eiga

  1. Iš pieno ir pudingo miltelių išverdame pudingą pagal instrukcijas ant pokelio ir paliekame atvėsti. Tuo metu padarome tešlą: į kombainą suberiame miltus, 1 kiaušinį, margariną, 100 g cukraus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome. Gaunasi trupiniai, tuos trupinius suberiame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, gražiai išskirstome suformuodami kraštelius. Paruošiame įdarą: į kombainą sumetame varškę, likusį cukrų, 2 kiaušinius, krakmolą, vanilės esenciją, viską gerai išsukame. Tada atsargiai šaukštu įmaišome atvėsusį pudingą. Pilame ant tešlos, išlyginame paviršių ir kepame apie 1-1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Jei viršus per daug ruduos, pridengiame folija. Jau iškepęs vis dar bus toks šiek tiek liulantis, tačiau atvėsęs sustings.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!