Varškės desertas

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Varškė 200 g
  • Natūralus jogurtas 200 g
  • Grietinėlė 200 g
  • Cukrus 100 g
  • Vanilė 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Želatina 3 arb. šaukštelis (-iai)
  • Apelsinai 5 vnt

Eiga

  1. Išbrinkintą ir ištirpintą 1 a. š. želatinos supilti į apelsinų sultis. Apelsininę žėlė išpilstyti į formeles ir pastatyti į šaldytuvą, kad sustingtų.
  2. Kol stingsta apelsininė žėlė, paruošiamas varškės kremas.
  3. Išbrinkinti ir ištirpinti 2 a. š. želatinos. Varškę pertrinti per sietelį, įpilti jogurtą, suberti cukrų, vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti. Grietinėlę gerai išplakti. Į varškės masę supilti želatiną, išmaišyti. Įdėti išplaktą grietinėlę ir viską dar kartą palengva išmaišyti.
  4. Sustingusią apelsininę žėlę pabarstyti želatina (tam, kad skirtingi žėlė sluoksniai suliptų), tuomet užpilti varškės kremą. Pastatyti į šaldytuvą, kad sustingtų.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!