Užkeptas moliūgas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Užkeptas moliūgas

Ingredientai

  • Moliūgas Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Fermentinis sūris 50 g
  • Bazilikas 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. į skardelę sudėjau supjausčius moliūgo gabalėlius (turbūt nepilno centimetro storio gabalėliai buvo), juos aptepiau dviejų aliejų mišiniu: extra virgin alyvuogių ir šalto spaudimo kepintų moliūgų sėklų aliejumi. Pabarsčiau druska, pipirais, kapotais šviežiais bazilikais ir tarkuotu džiugo sūriu.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!