Ukrainietiški virtiniai su bulvių įdaru

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gardūs koldūnai su bulvių įdaru, patiekiami su grietine arba spirgučiais.

Ingredientai

  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Aliejus 1 šaukštas (-ai)
  • Actas 1 šaukštas (-ai)
  • Miltai 400 g
  • Bulvės 5 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Sviestas 20 g
  • Fermentinis sūris 20 g

Eiga

  1. Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, miltus beriant po truputį, kad nesigautų labai kieta tešla. Paruoštą tešlą palikti pastovėti maždaug 1 val.
  2. Išvirtas bulves sugrūsti. Įdėti smulkiai supjaustytą ir svieste apkeptą svogūną, stambiai sutarkuotą sūrį, įberti druskos, pipirų ir viską gerai išmaišyti.
  3. Iškočioti tešlą, išspausti apskritimus, uždėti po šaukštelį įdaro, užlenkti ir užspausti kraštelius.Paruoštus virtinius virti pasūdytame vandenyje apie 10-15 min.Virtinius pateikti su grietine, tirpintu sviestu arba spirgučiais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!