Trupininis pyragas

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 4, 2018
Porcijos:
10+ porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Nuostabus trupininis pyragas.

Ingredientai

  • Margarinas 250 g
  • Miltai 500 g
  • Kiaušiniai 2 g
  • Cukrus 1 stiklinė (-ės)
  • Vanilinis cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Uogienė Pagal skonį

Eiga

  1. Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.
  2. Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.
  3. Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.
  4. Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai