Trupininis pyragas
Porcijos:
10+ porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Nuostabus trupininis pyragas.
Ingredientai
- Margarinas 250 g
- Miltai 500 g
- Kiaušiniai 2 g
- Cukrus 1 stiklinė (-ės)
- Vanilinis cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Uogienė Pagal skonį
Eiga
- Ištirpinkite margariną, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.
- Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, pridėkite vanilės ir druskos. Tada berkite miltus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Tešlą padalyti į dvi nelygias dalis ( 2 \ 3 ir 1 \ 3). Tešlą sudėkite į maišelius ir dėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.
- Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėti sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuoti šaldytą tešlą.
- Įdėti į įkaitintą iki 200-220 ° C orkaitėje ir kepti apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.
- Skanaus!