Troškinti grybai su pomidorų tyre

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Paprastas ir labai skanus grybų receptas

Ingredientai

  • Grybai Pagal skonį
  • Aliejus 4 šaukštas (-ai)
  • Pomidorų sultys 4 šaukštas (-ai)
  • Svogūno roputės 2 vnt
  • Petražolės Pagal skonį

Eiga

  1. Grybai turi būt marinuoti, sūdyti arba rauginti.
  2. Nusunktus grybus supjaustyti ruoželiais ir pakepinti aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Supylus pomidorų tyrę, pasūdyti ir, pastoviai maišant, apie 15 min. patroškinti ant nestiprios kaitros.
  3. Patiekiant į stalą, apibarstyti kapotais krapų ar petražolių lapeliais. Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.

Panašūs receptai