Troškinti grybai su pomidorų tyre
Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 14, 2017
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Paprastas ir labai skanus grybų receptas
Ingredientai
- Grybai Pagal skonį
- Aliejus 4 šaukštas (-ai)
- Pomidorų sultys 4 šaukštas (-ai)
- Svogūno roputės 2 vnt
- Petražolės Pagal skonį
Eiga
- Grybai turi būt marinuoti, sūdyti arba rauginti.
- Nusunktus grybus supjaustyti ruoželiais ir pakepinti aliejuje kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais. Supylus pomidorų tyrę, pasūdyti ir, pastoviai maišant, apie 15 min. patroškinti ant nestiprios kaitros.
- Patiekiant į stalą, apibarstyti kapotais krapų ar petražolių lapeliais. Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.