Trinta morkų sriuba
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Trinta morkų sriuba
Ingredientai
- Sviestas 1 šaukštas (-ai)
- Svogūnas 1 vnt
- Morkos 250 g
- Imbieras 1 šaukštas (-ai)
- Apelsinų žievelės 1 vnt
- Sultinys 300 ml
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
Eiga
- Puodę įkaitinti sviestą, sudėti svogūnus ir kepti kol suminkštės apie 3 min.
- Sudėti morkas, uždengti ir kepti apie 15 min., kol apkeps.
- Supilti sultinį, sudėti imbierą, apelsino žievelę ir virti apie 30 min. kol morkos suminkštės.
- Viską sutrinti.
- Pagardinti druska ir pipirais.