Trapūs pyragėliai su šilauogių uogiene

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Ingredientai

  • Margarinas 200 g
  • Miltai 2 stiklinė (-ės)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Cukraus sirupas Pagal skonį

Eiga

  1. sumaišomi su kepimo milteliais ir suminkomi su margarinu. Supylus šaltą vandenį tešla minkoma, kol tampa vientisa. Tešla šaldoma šaldytuve suvyniota į polietileno plėvelę ar foliją apie 2-3 val., kol pilnai sukietėja.
  2. Atvėsusi tešla kočiojama 3-5 mm storio lakštais, kurie rantytu diskiniu peiliu supjaustomi 4 cm dysžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidų dedama po pusę šaukštelio tirštos šilauogių uogienės, po to įpjaunami kvadratėlio kampai ir suformuojamas “malūnėlis”.
  3. Pyragėliai kepami įkaitintoje iki 240C temperatūros orkaitėje 15-20 min.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!