Trapus pyragas

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 29, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Ingredientai

  • Sviestas 125 g
  • Cukrus 125 g
  • Vanilinis cukrus Pagal skonį
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Džiuvesėliai Pagal skonį
  • Sviestas 125 g
  • Cukrus 125 g
  • Miltai 125 g
  • Šilauogės Pagal skonį

Eiga

  1. Į suminkštintą (gerai išsuktą) sviestą suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus, viskas gerai išsukama.
  2. Po to įmušami kiaušiniai, suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai, tešla gerai išminkoma ir sudedama ant sviestu išteptos ir džiūvėsėliais pabarstytos skardos.
  3. Pagrindas kepamas iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
  4. Ant apkepusio pagrindo suberiamos nuplautos ir nudžiovintos šilauogės, o ant jų sutrupinami atskirai iš 125 g atšaldyto sviesto , 125 g cukraus ir 125 g miltų suminkyti trapios tešlos trupiniai.
  5. Pyragas dar kepamas įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!