Tradicinis jautienos troškinys

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.

Puikus gardaus jautienos troškinio receptas.

Ingredientai

  • Jautiena 500 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Morka 1 vnt
  • Miltai 1 šaukštas (-ai)
  • Pomidorų padažas 1 šaukštas (-ai)
  • Grietinė 1 šaukštas (-ai)
  • Lauro lapai 1 vnt
  • Druska 1/2 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Jautieną supjaustome kubeliais, lengvai apkepiname, sudedame pjaustytą svogūną, sutarkuotą morką, įpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname. Kai mėsa bus minkšta, įdedame druskos ir lauro lapą. Mėsos troškinimas užtuks apie 1 h.
  2. Į stiklinę šilto vandens įdedame miltų ir išmaišome, kad nebūtų gumuliukų, tada supilame į troškinį.
  3. Troškinys pradės tirštėti. Jei troškinys pasirodys per tirštas, galite į jį įpilti šiek tiek šilto vandens.
  4. Sudedame pomidorų padažą, grietinę ir išmaišome.
  5. Patiekiame su bulvėmis arba ryžiais.
  6. Skanaus:)

Panašūs receptai