Tinginys, pagardintas zefyrais

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Nuostabus desertas, tinkantis net Kalėdų stalui (tik reikia nepiknaudžiauti, nes jau labai skanus, gali sukelti priklausomybę)!

Ingredientai

  • Zefyrai 220 g
  • Sausainiai 700 g
  • Migdolai 1 stiklinė (-ės)
  • Kakava 2 šaukštas (-ai)
  • Kondensuotas pienas 1 skardinė (-ės)
  • Sviestas 220 g

Eiga

  1. Sviestą išlydyti, suberti kakavą ir gerai išmaišyti, tuomet supilti kondensuotą pieną ir šią masę kaitinti, kol taps vientisa.
  2. Viską supilti ant sulaužytų sausainių, sujaustytų zefyrų, ir subertų susmulkintų riešutų.
  3. Sausainius su gauta mase gerai išmaišyti, sukrėsti į formą ar maišiuką ir padėti šaltai, kad susistovėtų, geriausia per naktį.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!