Tinginys, pagardintas zefyrais
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Nuostabus desertas, tinkantis net Kalėdų stalui (tik reikia nepiknaudžiauti, nes jau labai skanus, gali sukelti priklausomybę)!
Ingredientai
- Zefyrai 220 g
- Sausainiai 700 g
- Migdolai 1 stiklinė (-ės)
- Kakava 2 šaukštas (-ai)
- Kondensuotas pienas 1 skardinė (-ės)
- Sviestas 220 g
Eiga
- Sviestą išlydyti, suberti kakavą ir gerai išmaišyti, tuomet supilti kondensuotą pieną ir šią masę kaitinti, kol taps vientisa.
- Viską supilti ant sulaužytų sausainių, sujaustytų zefyrų, ir subertų susmulkintų riešutų.
- Sausainius su gauta mase gerai išmaišyti, sukrėsti į formą ar maišiuką ir padėti šaltai, kad susistovėtų, geriausia per naktį.