Svogūnų žiedai tešloje
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Greitai, skaniai ir paprastai: svogūnų žiedai tešloje. Tai puikus užkandis, tinkantis tiek prie vyno, tiek prie alaus. Paruošimas nesunkus ir labai greitas, o iš lėkščių šis užkandis dingsta dar greičiau, tad būkite pasiruošę!
Ingredientai
- Svogūnas 4 vnt
- Kiaušiniai 2 vnt
- Vanduo 2 šaukštas (-ai)
- Miltai 1 stiklinė (-ės)
- Citrina 1 vnt
- Aliejus 50 g
Eiga
- Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite žiedais.
- Kiaušinius išplakite, pasūdykite, įberkite miltų ir vandens, gerai išmaišykite.
- Svogūnų žiedus apšlakstykite citrinos sultimis, pamirkykite tešloje ir apkepkite iki auksinės spalvos.
- Skanaus!