Sveikuolių pica
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Siūlome išbandyti šią netradicinę picą, kurios gamyboje nenaudojami miltai, o pagrindas ruošimas iš žiedinio kopūsto ir sūrio. Užtruksite vos 30 min, o rezultatas stulbinantis. Tad pasiraitokime rankoves ir prie darbo.
Ingredientai
- Žiedinis kopūstas 300 g
- Sūris 200 g
- Kiaušinis 1 g
- Druska Pagal skonį
- Pomidorų padažas 50 g
- Vištiena 150 g
- Pievagrybiai 30 g
- Paprika 40 g
- Svogūno 15 g
Eiga
- Žiedinius kopūstus apvirti, sutarkuoti stambia tarka;
- Taip pat stambia tarka sutarkuoti 150 g sūrio;
- Tarkuotus žiedinius kopūstus sumaišyti su sūriu, įmušti kiaušinį, įberti druskos ir išmaišyti;
- Paruoštą pagrindą dėti į pasiruoštą kepimo indą ( rekomenduojame apvalų) ir kepti apie 15 min 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
- Kai pagrindas iškeps tepti pomidorų pastą, ant viršaus dėti pjaustytą virtą vištieną, pjaustytus pievagrybius, smulkiai pjaustytą papriką ir svogūnus;
- Pabarstyti likusiu sūriu ir kepti 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.;
- Skanaus.