Sveikuolių pica

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Siūlome išbandyti šią netradicinę picą, kurios gamyboje nenaudojami miltai, o pagrindas ruošimas iš žiedinio kopūsto ir sūrio. Užtruksite vos 30 min, o rezultatas stulbinantis. Tad pasiraitokime rankoves ir prie darbo.

Ingredientai

  • Žiedinis kopūstas 300 g
  • Sūris 200 g
  • Kiaušinis 1 g
  • Druska Pagal skonį
  • Pomidorų padažas 50 g
  • Vištiena 150 g
  • Pievagrybiai 30 g
  • Paprika 40 g
  • Svogūno 15 g

Eiga

  1. Žiedinius kopūstus apvirti, sutarkuoti stambia tarka;
  2. Taip pat stambia tarka sutarkuoti 150 g sūrio;
  3. Tarkuotus žiedinius kopūstus sumaišyti su sūriu, įmušti kiaušinį, įberti druskos ir išmaišyti;
  4. Paruoštą pagrindą dėti į pasiruoštą kepimo indą ( rekomenduojame apvalų) ir kepti apie 15 min 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje;
  5. Kai pagrindas iškeps tepti pomidorų pastą, ant viršaus dėti pjaustytą virtą vištieną, pjaustytus pievagrybius, smulkiai pjaustytą papriką ir svogūnus;
  6. Pabarstyti likusiu sūriu ir kepti 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.;
  7. Skanaus.

Panašūs receptai