Sriuba su krevetėmis

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Labai paprasta, tačiau be galo gardi krevečių sriuba. Kai norisi kažko ypatingo - tikriems gurmanams.

Ingredientai

  • Krevetės 500 g
  • Alyvogių aliejus 4 šaukštas (-ai)
  • Salierų stiebai 2 vnt
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)
  • Miltai 2 šaukštas (-ai)
  • Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Bazilikas Pagal skonį
  • Sultinys Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Pienas 30 ml

Eiga

  1. Verdančiu vandeniu perplauname krevetes ir jas išlukštename.
  2. Smulkiai supjaustome česnaką ir salierą. Juos pakepiname keptuvėje 3-4 min. Tada suberiame miltus ir pomidorų padažą. Kepinant uždedame keptuvės dangtį, bet nepamirštame viską karts nuo karto pamaišyti.
  3. Į keptuvę ant pakepintų daržovių supilame verdančiame vandenyje ištirpusius sultinio kubelius bei pieną. Jei norite tirštesnės – kreminės sriubos, pieną galima pakeisti grietinėle.
  4. Viską gerai išmaišome ir suberiame baziliką bei krevetes, paverdame dar 3 min. ir sriuba paruošta.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!