Špinatų blyneliai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Gurmaniški špinatų blyneliai su fetos sūriu puikiai tiks pusryčiams. O sodri žalia spalva nuteiks linksmiau:)
Ingredientai
- Špinatai 100 g
- Miltai 1 stiklinė (-ės)
- Kiaušiniai 3 vnt
- Pieno 1 stiklinė (-ės)
- Fetos sūris 40 g
- Graikiniai riešutai 40 g
- Klevų sirupo 6 šaukštas (-ai)
- Druska 3 g
Eiga
- Kiaušinius, pieną, druską ir špinatus sudedame į elektrinį plaktuvą ir gerai išplakame iki vientisos masės.
- Masę supilame į dubenį, suberiame sijotus miltus, išmaišome. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Prieš patiekiant, užpilame klevų sirupą, užberiame graikinius riešutus bei fetos sūrį.
- Skanaus:)