Špinatų blyneliai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Gurmaniški špinatų blyneliai su fetos sūriu puikiai tiks pusryčiams. O sodri žalia spalva nuteiks linksmiau:) 

Ingredientai

  • Špinatai 100 g
  • Miltai 1 stiklinė (-ės)
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Pieno 1 stiklinė (-ės)
  • Fetos sūris 40 g
  • Graikiniai riešutai 40 g
  • Klevų sirupo 6 šaukštas (-ai)
  • Druska 3 g

Eiga

  1. Kiaušinius, pieną, druską ir špinatus sudedame į elektrinį plaktuvą ir gerai išplakame iki vientisos masės.
  2. Masę supilame į dubenį, suberiame sijotus miltus, išmaišome. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  3. Prieš patiekiant, užpilame klevų sirupą, užberiame graikinius riešutus bei fetos sūrį.
  4. Skanaus:)

Panašūs receptai