Špinatų blyneliai
Porcijos:
                4 porcijos
            Sudėtingumas:
                Pradedančiajam
            Paruošimo laikas:
                30 min.
            Gurmaniški špinatų blyneliai su fetos sūriu puikiai tiks pusryčiams. O sodri žalia spalva nuteiks linksmiau:)
Ingredientai
- Špinatai 100 g
 - Miltai 1 stiklinė (-ės)
 - Kiaušiniai 3 vnt
 - Pieno 1 stiklinė (-ės)
 - Fetos sūris 40 g
 - Graikiniai riešutai 40 g
 - Klevų sirupo 6 šaukštas (-ai)
 - Druska 3 g
 
Eiga
- Kiaušinius, pieną, druską ir špinatus sudedame į elektrinį plaktuvą ir gerai išplakame iki vientisos masės.
 - Masę supilame į dubenį, suberiame sijotus miltus, išmaišome. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
 - Prieš patiekiant, užpilame klevų sirupą, užberiame graikinius riešutus bei fetos sūrį.
 - Skanaus:)