Šokoladinis pyragaitis su zefyrais
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Greitas būdas pasigaminti skanų desertą.
Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota tešla 1 vnt
- Mini zefyrai Pagal skonį
- Šokoladas Pagal skonį
- Kiaušinis aptepimui 1 vnt
- Cukrus Pagal skonį
Eiga
- Pagaminti šį desertą labai paprasta - naudokite pirktinę tešlą, kurią paruoškite gaminimui pagal instrukciją, nurodytą ant pakuotės. Supjaustykite ją vienodo dydžio stašiakampiais arba apskritimais. Į vidurį tešlos gabaliuko dėkite šokolado gabaliuką ir zefyriukų (pagal jūsų skonį). Ant viršaus dėkite antrą tešlos gabaliuką. Su šakute gerai apspauskite šonus, kad įdaras neišbėgtų. Pyragaitį aptepkite kiaušinio plakiniu, apiberkite cukrumi ir dėkite kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių C orkaitėje. Kol pyragaičiai karšti ir šokoladas ištirpęs galite įstatyti medinį pagaliuką, kad desertą būtų įdomiau valgyti. Sustingęs šokoladas stabilizuos anksčiau įstatytą pagaliuką.