Šokoladinis pudingas
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Miltai 3 stiklinė (-ės)
- Lazdyno riešutai 1 stiklinė (-ės)
- Rudasis cukrus 1 stiklinė (-ės)
- Kepamieji milteliai 3 arb. šaukštelis (-iai)
- Kakava 1 stiklinė (-ės)
- Pienas 1 stiklinė (-ės)
- Sviestas 70 g
- Kiaušiniai 2 vnt
- Vanilės ekstraktas 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Kakava 3 šaukštas (-ai)
- Rudasis cukrus 1 stiklinė (-ės)
- Vanduo 2 stiklinė (-ės)
Eiga
- Orkaitė – 180C. Sumaišyti miltus, lazdyno riešutus, cukrų, kepimo miltelius ir kakavą. Supilti pieną, tirpintą sviestą, kiaušinius ir vanilę. Išmaišyti. Masę sudėti į lengvai riebalais pateptą kepimo formą.
- Padažui sumaišyti cukrų su kakava, apibarstyti pudingo viršų. Užpilti viską karštu vandeniu ir kepti apie 30 min.