Šokoladinė želė

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Šokoladinės želės receptas.

Ingredientai

  • Pienas 1 l
  • Cukrus 1 stiklinė (-ės)
  • Juodasis šokoladas 200 g
  • Želatina 20 g

Eiga

  1. Juodąjį šokoladą sutarkuoti, sumaišyti su cukrumi ir pienu;
  2. Mišinį supilti į puodą ir užvirti;
  3. Želatiną užpilti šaltu vandeniu, ištirpinti ir supilti į puodą su pienu;
  4. Viską gerai išmaišyti, atvėsinti, išpilstyti į norimas formeles ir palikti šaldytuve, kad sustingtų;
  5. Galima papuošti migdolų drožlėmis, kitais skaldytais riešutais ar spalvotais saldainiukais.

Panašūs receptai