Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su šokoladiniu pudingu

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Sluoksniuota tešla 500 g
  • Šokoladinis pudingas 1 pakuotė (-ės)
  • Pienas 500 ml
  • Cukrus 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Šaldytą tešlą atitirpinti ir truputį iškočioti į ilgį. Kiekvieną tešlos lakštą supjaustyti juostelėmis (aš iš vieno lakšto padariau šešias juosteles). Juosteles susukti ant vamzdelio formų. Sustatyti formas ant skardos ir kepti 220 C įkaitintoje orkaitėje, kol vamzdeliai gražiai paruduos. Iškeptus vamzdelius atvėsinti.
  2. Kol kepa vamzdeliai, paruošiamas pudingas. 1/4 stiklinės pieno sumaišyti su pudingo milteliais ir cukrumi. Likusį pieną supilti į puodą ir užvirinti. Tuomet supilti šokoladinę masę ir nuolat maišant virti, kol pudingas sutirštės. Atvėsinti.
  3. Atvėsintus vamzdelius pripildyti šokoladiniu pudingu. Pastatyti į šaldytuvą, kad pudingas sustigtų.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!