Sluoksniuotas ledų desertas

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Žemės riešutai 1 stiklinė (-ės)
  • Juodasis šokoladas 12 skiltelė (-ės)
  • Riešutų sviestas 3 stiklinė (-ės)
  • Vaniliniai ledai 1 pakuotė (-ės)

Eiga

  1. Vanilinius ledus palaikykite kmbario temperatūroje, kad šiek tie suminkštėtų, bet neištižtų.
  2. Sūdytus žemės riešutus smulkiai sukapokite, tačiau neperdug smulkiai.
  3. Šokoladą taip pat sukapokite nedideliais gabaliukais.
  4. Pašildykite riešutų sviestą ir šokolado padažą (atskiruose indeliuose) mikro bangų krosnelėje apie 20s.
  5. Metas sluoksniuoti desertą! Popierinio puodelio dugną padenkite riešutais, tada vaniliniais ledais, šokoladiniu padažu, vėl pakartokite riešutus ir juos padenkite vaniliniais ledais, ant viršaus uždėkite riešutų sviesto sluoksnį, tuomet kapotą šokoladą ir vėl paskleiskite vaniliniais ledais. Galite vėl užberti riešutų.
  6. Galiausiai įsmeikite medinį maistinį pagaliuką ir desertą gerai atšaldyti. Kantrybės ir skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!