Sluoksniuota tešla su daržovėmis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Ingredientai
- Sluoksniuota tešla 2 pakuotė (-ės)
- Svogūnas 2 vnt
- Cukinija 2 kg
- Pomidorai 1 kg
- Aliejus Pagal skonį
- Fermentinis sūris 200 g
- Raudonėlis Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Jei darysite mažesnėje, nei orkaitės skardoje, produktų prireiks tik pusės kiekio.
- Sluoksniuotą tešlą lenkti per pusę, iškočioti ant trupučio miltų. Išpjauti pagal skardos formą ir įkloti. Galite naudoti kepimo popierių, bus lengviau išimti.
- Lygiai suberti smulkiai supjaustytus svogūnus, ant jų sudėlioti plonus daržovių griežinėlius ir pasūdyti. Iš likusios tešlos galite iškočioti juosteles ir padaryti kraštelius.
- Konditeriniu teptuku viską lengvai aptepti aliejumi, kad gražiau apskrustų ir pabarstyti raudonėliu.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie valandą. Jeigu Jūsų orkaitės kaista tik apatinė dalis, statykite skardą 2/3 aukštyje (matuojant nuo apačios i viršų).
- Prieš baigiant kepti, apibarstykite tarkuotu sūriu.
- SKANAUS !