Sklindžiai su obuoliais
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Skanūs blynai, siūlome išbandyti!
Ingredientai
- Miltai 2 stiklinė (-ės)
- Pienas 1 stiklinė (-ės)
- Vanduo 1 stiklinė (-ės)
- Cukrus 1 vnt
- Kiaušiniai 1 vnt
- Obuoliai 2 vnt
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Trynį išsukti su cukrumi ir druska. Į masę supilti pusę receptūroje nurodyto skysčio, įsijoti miltus ir viską gerai išmaišyti. Supylus likusį skystį, maišyti, kol gausis vienalytė masė.
- . Baltymą išplakti iki standumo ir atsargiai sumaišyti su nuluptais ir nedidelėmis skiltelėmis supjaustytais obuoliais. Po to obuolius taip pat atsargiai įmaišyti į tešlą.
- Kepti įkaitintuose riebaluose, apvartant iš abiejų pusių. Pateikiant apibarstyti miltiniu cukrumi.