Silkė su obuoliais, karštomis bulvėmis, svogūnais
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Paprastas, tačiau kitoks jau pamarinuotos silkės patiekimo receptas.
Ingredientai
- Silkių filė pamarinuota 3 vnt
- Obuoliai 2 g
- Svogūno laiškai Pagal skonį
- Svogūnas Pagal skonį
- Bulvės 6 vnt
Eiga
- Silkę ir obuolius susmulkinkite.
- Svogūną supjaustykite žiedeliais.
- Bulves išvirkite su lupena, jas nulupkite ir po to supjaustykite.
- Visus ingredientus gražiai sudėkite į didelę lėkštę, užpilkite aliejų, kuriame marinuota silkė.
- Patiekalą pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
- Skanaus.