Šilauogių uogienė su romu

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Šilauogės 1 kg
  • Cukrus Pagal skonį
  • Romas 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Šilauogės užpilamos nedideliu vandens kiekiu (1 kg vandens - 1 stiklinė) ir vis sukrečiant ar negrūdant pamaišant mediniu šaukštu, ant silpnos liepsnos verdamos 10-15 min.
  2. Nuėmus nuo ugnies, supilamas romas, gerai išmaišoma.
  3. Dar karšta uogienė sukrečiama į sausus švarius stiklainius ir sandariai uždengiama.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!