Šilauogių – aviečių kriušonas

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Kriušonai – tai vasaros meto pagunda.

Ingredientai

  • Avietės 300 g
  • Šilauogės 300 g
  • Citrinų sultys 40 ml
  • Šilauogių sultys 700 ml
  • Cukrus 50 g
  • Vynas baltas 1 pakuotė (-ės)

Eiga

  1. Į kriušono indą kartu su citrinos sultimis ir nedideliame vandens kiekyje ištirpintą cukrų suberiamos atšaldytas avietės ir šilauogių uogos.
  2. Po to supilamos šilauogių sultys ir bealkoholinis putojantis vynas.
  3. Kriušonas išmaišomas ir į stiklinaites pilstomas samčiu.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!