Sangrija

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Sangrija - populiariausias gėrimas Ispanijoje, pasimėgaukime ir mes juo.

Ingredientai

  • Sausas raudonasis vynas 1200 ml
  • Cukrus 5 šaukštas (-ai)
  • Apelsinai 3 vnt
  • Citrina 1 vnt
  • Cinamono lazdelės 1 vnt
  • Brendis 50 ml
  • Gazuotas vanduo 200 ml

Eiga

  1. Į ąsoti supilti vyną, suberti cukrų, vieno išspausto apelsino sultis, įdėti cinamono lazdelę;
  2. Supjaustyti citriną ir 2 apelsinus griežinėliais, suberti į ąsotį;
  3. Ąsoti dėti į šaldytuvą mažiausiai 2 val, o dar geriau pastovėti per naktį;
  4. Supilti gazuotą vandenį.

Panašūs receptai