Šalta ananasų - agurkų sriuba

Porcijos:
8 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Įdomaus ir tikrai nenuviliančio skonio sriuba karštai vasaros dienai.

Ingredientai

  • Smulkintas ananasas 4 stiklinė (-ės)
  • Smulkintas, nenuluptas agurkas 6 stiklinė (-ės)
  • Ananasų sultys (100 proc.) 350 ml
  • Maltas jalapenas 4 šaukštas (-ai)
  • Pjaustyti svogūnų laiškai 60 g
  • Kalendra 100 g
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Sudėkite ananasą ir agurką į belnderį, trinkite apie 30 sekundžių.
  2. Sudėkite likusius ingredientus, trinkite dar apie 15 sekundžių arba iki norimos konsistencijos. Ingredientų kiekį galite keisti pagal individualų skonį.
  3. Sriubą atšaldykite šaldytuve bent 30 min., kad atsiskleistų skoniai.

Panašūs receptai