Salotos su kinva

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 9, 2013
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Kynva 1 stiklinė (-ės)
  • Aliejus 100 ml
  • Petražolės 10 g
  • Krabai 10 g
  • Citrina 1 vnt

Eiga

  1. stiklinaitė kinvos, kurią minutėlę kitą pakepiname puode aliejuje, tada užpilame dvigubai daugiau vandens nei buvo kinvos ir verdame. Man užteko apie 10-12 min. Ji vis dar buvo traški, bet kartu ir minkšta. Kinvą atvėsinau, į ją dėjau: pomidorų kubeliais, agurkų kubeliais, petražolių ir krapų, šiek tiek citrinos sulčių, šlakelį aliejaus, druskos ir pipirų. Labai miela ir gaivu. Man pasirodė, kad ją tinka naudoti kaip kuskusą, tik ji daug skanesnė už kuskusą ir ne tokia sausa.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!