Salotos su kepintais avinžirniais ir granatų sėklomis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Kepti avinžirniai su sojos padažu, daržovės, medus, garstyčios ir granato sėklos itin dera kartu - labai labai skanu ir labai gražiai atrodo. Ir sotu, ir gaivu! Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Avinžirniai 1 skardinė (-ės)
  • Granatas 1 vnt
  • Sultenė 150 g
  • Mažieji špinatai 150 g
  • Agurkas 1 vnt
  • Pomidoras 1 vnt
  • Medus 1 šaukštas (-ai)
  • Garstyčios 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Citrinos sultys 1 šaukštas (-ai)
  • Persilado prieskoniai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Avinžirnius beriame į keptuvę, pilame sojų padažą ir kepame, kol gražiai apskrus.
  2. Salotoms susipjaustome daržoves ir sumaišome su sultene bei špinatais.
  3. Indelyje sumaišome alyvuogių aliejų, garstyčias, medų, citrinos sultis, persilado prieskonius.
  4. Salotas sumaišome su padažu, ant viršaus dedame pakepintus avinžirnius ir pabarstome išluptomis granato sėklomis.
  5. Skanaus:)

Panašūs receptai