Saldžiai aštri vištiena kepta ant griliaus
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Kitoks vištienos receptas, skirtas kepti mėsai ant griliaus, tačiau galite receptą naudoti ir mėsą kepdami ant keptuvės ar orkaitėje.
Ingredientai
- Vištiena 2 kg
- Svogūno pudra 1 šaukštas (-ai)
- Česnako pudra 1 šaukštas (-ai)
- Čili pipiras 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Medus 80 ml
- Sojos padažas 3 šaukštas (-ai)
- Obuolių sultys 3 šaukštas (-ai)
Eiga
- Pasiruoškite vištieną, ją apiberkite visais prieskoniais ir palikite pasimarinuoti per naktį arba bent valandai.
- Kol vištiena kepasi gerai sumaišome kartu medų, sojos padažą, obuolių sultis. Tepkite padažą ant mėsos. Kepkite vištos sparnelius ant griliaus apie 15 minučių.
- Skanaus!