Rudeniškas morkų pyragas
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.
Purus, drėgnas ir lengvos tekstūros morkų pyragas. Jūs tiesiog privalote jo paragauti.
Ingredientai
- Morkos 1 kg
- Rudasis cukrus 200 g
- Kiaušiniai 3 vnt
- Alyvogių aliejus 200 ml
- Miltai 200 g
- Soda 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Avižų dribsniai 1/2 stiklinė (-ės)
- Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Morkas susmulkinti su tarka;
- Kitame dubenyje išsukti kiaušinius su cukrumi ir alyvuogių aliejumi;
- Miltus sumaišyti su avižiniais dribsniais, cinamonu, soda;
- Viską sudėti į vieną dubenį ir atsargiai išmaišyti;
- Kepti apie 45 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.