Rudeniškas morkų pyragas

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Purus, drėgnas ir lengvos tekstūros morkų pyragas. Jūs tiesiog privalote jo paragauti.

Ingredientai

  • Morkos 1 kg
  • Rudasis cukrus 200 g
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Alyvogių aliejus 200 ml
  • Miltai 200 g
  • Soda 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Avižų dribsniai 1/2 stiklinė (-ės)
  • Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Morkas susmulkinti su tarka;
  2. Kitame dubenyje išsukti kiaušinius su cukrumi ir alyvuogių aliejumi;
  3. Miltus sumaišyti su avižiniais dribsniais, cinamonu, soda;
  4. Viską sudėti į vieną dubenį ir atsargiai išmaišyti;
  5. Kepti apie 45 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Panašūs receptai