Razinų, varškės ir kruopų košė
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ingredientai
- Kviečiai 1 stiklinė (-ės)
- Varškė 100 g
- Pienas 2 stiklinė (-ės)
- Cukrus 2 šaukštas (-ai)
- Sviestas 1 šaukštas (-ai)
- Razinos Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
- Vanduo Pagal skonį
Eiga
- Kruopas perplauti tekančiu vandeniu, užpilti 500 ml vandes, užvirti ir virti apie 15 minučių.
- Nuimti nuo ugnies, nupilti vandenį.
- Užvirti pieną. Supilti į kvietines kruopas, dėti ant silpnos ugnies, pagardinti cukrumi, sviestu ir druska, virti apie 15-20 minučių.
- Įmaišyti varškę ir razinas.