Raw tortas su šilauogėmis
Porcijos:
10+ porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.
Kai sudedame į vieną tortą anakardžių ir migdolų riešutus, avižų dribsnius, datules, šilauoges ir juoduosius serbentus, gauname dieviškai skanų ir sveikuolišką raw tortą. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Anakardžių riešutai 500 g
- Migdolų riešutai 300 g
- Avižų dribsniai 200 g
- Medus 100 ml
- Mėta 10 g
- Šilauogės 500 g
- Juodieji serbentai 150 g
- Datulės 350 g
- Kokoso aliejus 150 ml
Eiga
- Migdolus, avižinius dribsnius ir datules sumalti iki vientisos masės ir iš jų formuoti torto pagrindą. Geriausia naudoti apvalią formą su išimamu dugnu, maždaug 24 cm. skersmens.
- Anakardžius sumalame iki vientisos masės.
- Medų ir kokoso aliejų ištirpiname ir sumaišome.
- Pusę kiekio anakardžių sumaišome su puse kiekio ištirpinto medaus su kokoso aliejaus. Iš gautos masės formuojame antrą torto sluoksnį.
- Trečiam sluoksniui maišome likusią dalį anakardžių, medaus bei kokoso masę ir turimas uogas.
- Tortą dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus!