Raw tortas su šilauogėmis

Porcijos:
10+ porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.

Kai sudedame į vieną tortą anakardžių ir migdolų riešutus, avižų dribsnius, datules, šilauoges ir juoduosius serbentus, gauname dieviškai skanų ir sveikuolišką raw tortą. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Anakardžių riešutai 500 g
  • Migdolų riešutai 300 g
  • Avižų dribsniai 200 g
  • Medus 100 ml
  • Mėta 10 g
  • Šilauogės 500 g
  • Juodieji serbentai 150 g
  • Datulės 350 g
  • Kokoso aliejus 150 ml

Eiga

  1. Migdolus, avižinius dribsnius ir datules sumalti iki vientisos masės ir iš jų formuoti torto pagrindą. Geriausia naudoti apvalią formą su išimamu dugnu, maždaug 24 cm. skersmens.
  2. Anakardžius sumalame iki vientisos masės.
  3. Medų ir kokoso aliejų ištirpiname ir sumaišome.
  4. Pusę kiekio anakardžių sumaišome su puse kiekio ištirpinto medaus su kokoso aliejaus. Iš gautos masės formuojame antrą torto sluoksnį.
  5. Trečiam sluoksniui maišome likusią dalį anakardžių, medaus bei kokoso masę ir turimas uogas.
  6. Tortą dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus!

Panašūs receptai