Rauginti kopūstai su baravykais ir grietine
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Rauginti troškinti kopūstai, tinkami garnyrui, pagrindiniam patiekalui, įdarams.
Ingredientai
- Grietinė 1 stiklinė (-ės)
- Sviestas 1 šaukštas (-ai)
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Juodieji pipirai 4 vnt
- Kmynai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Lauro lapai 2 vnt
Eiga
- Paruošti džiovintų baravykų sultinį: užpilti baravykus vedančiu vandeniu ir pavirti 10-15 min.
- Baravykų sultiniu užpilti litrą raugintų kopūstų. Sudėti smulkiai supjaustytus džiovintus baravykus, pipirus, druską, lauro lapus, jei kopūstai labai rūgštūs - šaukštelį cukraus, stiklinę grietinės ir svieste pakepintų miltų.
- Troškinti kol kopūstai suminkštės.