"ponia valevska"

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 25, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

"Ponia Valevska" - Jono Pauliaus II mėgstamiausias desertas, kurį valgė Krokuvoje.

Ingredientai

  • Sluoksniuota tešla 1 pakuotė (-ės)
  • Pienas 500 ml
  • Cukrus 50 g
  • Vanilinis cukrus 1 pakuotė (-ės)
  • Vanilinis pudingas 1 pakuotė (-ės)
  • Sviestas 200 g
  • Juodieji serbentai 2 stiklinė (-ės)
  • Cukraus pudra Pagal skonį

Eiga

  1. Iškepame orkaitėje 6 sluoksniuotos tešlos lapelius (nekočiodami). Tuo metu kai kepame tešlą, iš pieno bei pudingo miltelių padarome pudingą, įberiame vanil. cukraus bei paprastą cukrų.
  2. Gale įdedame sviestą bei viską labai gerai išmaišome.
  3. Paimame 3 iškeptus sloksniuotos tešlos lapelius , išdėliojame juos paeiliui (kad butu Alė stačiakampis) ant jų užtepame juodųjų serbentų džemą, o ant džemo - atvėsusi pudingą, uždengiame viską likusiais tešlos lapeliais, apiberiame cukraus pudra,

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!